Long time - no see...

"Long time - no see";
Tusind tak til jer, som trofast har checket om der var nye indlæg i min blog.

Til dem, der undrer sig over manglen på aktivitet, kan jeg nævne, at det mest af alt skyldes manglende overskud pga. nogle trælse ting - nyt udbrud af håndeksem og sygdom her i huset og i den nære familie. Ja, tingene hænger jo som reglen sammen, desværre ;)

Nu begynder det heldigvis at lysne igen her i huset - og så krydser vi fingre for, at en operation på Svendborg Sygehus kan vende pigernes mormor på højkant igen i løbet af de næste par uger, for det har ikke været så godt de sidste måneder, hvor vi har rendt til alle mulige undersøgelser. Men nok om det - det var kun lige for at forklare, hvorfor siden har været så stille.

Dagens kreative indslag er et layout lavet udfra Ulla's udfordring om at bruge logo'et fra det svenske "Let's dance" program - med inspiration fra uge14-skitsen i swe-scrapbooks blog.

Resultatet blev et LO i en af Ida's yndlingsfarver - om en af Ida's yndlingsbeskæftigelser, nemlig AT DANSE:


Bogstaverne, snirklerne og stjerne er hvide chipboards, der har fået en gang pink sværte på kanten, et tyndt lag lim og noget meget fint glimmer.Fodsporene er stemplet med lilla sværte og embosset med Iris Glimmer embossing pulver (fra Panduro Hobby).

Prikkerne er lavet med glimmerlim ("Glitter Stick" også fra Panduro Hobby), der i min begejstring også tog en tur hen over teksten, som jeg bagefter fortrød, for den blev altså ret svær at læse, med glimmer på. Men sådan lærer man jo også, hvad man IKKE skal gøre - og det er jo da rart at blive lidt klogere en gang i mellem ;)

9 Comments:

Charlotte Ravn said...

Rigtigt dejligt at se at du har haft overskud til at scrappe Gurli. Det hele kan jo nemt gå op i sygdom og arbejde og andre kedelige ting!
Super flot LO du har lavet med den lille dansemus!

Linda said...

Øv hvor trist at høre at der er sygedom - vi ønsker god bedring til Jer. Det er et skønt LO, og alle dine chipboards de er jo båre dæjlige. Dem kan jeg jo rigtig godt lide :-)

Karen aka lindse said...

Super lækkert LO! De der chipboards - hvem skal man bestikke for at købe dem? LOL! Dejligt at se dig både blogge og scrappe igen :)

Gitte said...

Lækkert LO - Det ser bare godt ud - altsammen :-))

Anne Thormose said...

Wow, hvor ser det godt ud med glimmer på chipboards´ne. Det må da prøves.
Dejligt at du nu igen er tilbage, og håber at det nu kun går fremad med hensyn til diverse sygdomme i familien.

Pernille said...

Hej!

De varmeste tanker fra mig i håbet om bedring for mormor. Dejligt at se at du har lyst til at scrappe og dele dine værker med os. Kh Pernille

Betina Olesen said...

Hejsa Gurli

Tak for de søde hilsner på min blog :-)

Sikke et skønt LO, det er rigtig flot opsat og fede farver. Kan se der lige er et par teknikker der skal afprøves.

Jeg har skrevet en mail til dig, og er lidt i tvivl om du har set den, siden du ikke har svaret. Det er jo hellere ikke sikkeret du kan.

God bedring med din mor, håber at alt går som det skal.

Hygge fra Betina

lam said...

super flot layout med flot opsætning og de clipboards er for fede

Majer said...

Godt at se lidt til dig igen.

Skønt tøse-LO. Det ser rigtig godt ud med alt glimmeret!!

Send en kommentar

Blog Widget by LinkWithin