Fødselsdagskage med foto i

Tusind tak for alle de søde fødselsdagshilsner til Ida;
Hun havde en supergo' fødselsdag og vi fik fotos til nogle fine layouts ;)

...
Dagens indlæg er hverken kort eller scrap - omend det nok senere kommer med på et LO ;) Men lidt relation til emnet FOTO har det da, for Idas fødselsdagslagkage var pyntet med en figur af hende selv.

Et foto af hende i fuld figur, iført prinsesse-outfit, er printet ud, indplastet (så det kan holde til at stå i kagen), klippet ud og stukket i lagkagen.Selve lagkagen er langtfra den mest kreative, vi har lavet, men det absolut nemmeste, hurtigste og ikke mindst familiens favorit-fødselsdagskage pt. - alle elsker den! Bundene er 3 pakker af de mindste runde bunde (kan erhverves i Fakta for den nette sum af 18 kr. ), der er lagt op i hjerteform og skåret til ved overlap og udenom. Fyldet er en blanding af æble/solbær- og jordbær-marmelade - og ovenpå det noget koldrørt kagecreme med lidt flødeskum og knuste makroner i. Glasuren er farvet med Ida's yndlingsfarve fra Kagekompaniet (www.kagekompaniet.dk).

En rigtig nem og meget økonomisk overkommelig måde, at lave en personlig fødselsdagskage på ;)


Præmierne fra Idas udtrækning blev postet i fredags, så hvis de ikke allerede er dukket op i postkasserne, skulle de meget snart gøre det. Hvis ikke, så giv mig lige et prej ;)

7 Comments:

lam said...

Uhm jeg bliver jo helt lækkersulten af at se på den skønne kage. Genial ide med et foto af Ida i kagen, håber hun havde en fantastisk dag.

Lisbeth (LHN) said...

Det var en rigtig god ide med et foto i kagen... det er da bestemt noget jeg vil skrive i min idébog og bruge en gang. Håber at Ida havde en rigtig god dag :)

Linda K. said...

Hvor er det en flot kage, og sikke en god ide at bruge billedet på den måde!
Og et forsinket tillykke til hende. :)

lam said...

Tusind tak for den lækre gave der kom med posten i går......Du er en engel ;o)

Anne Thormose said...

Et forsinket tillykke til Ida. Sikke en flot kage, du fik lavet - lige noget for en lille prinsesse.
Og Kagekompaniet - ja, der kan man jo altid købe sig fattig. ;o)

Pernille said...

Sikke en dejlig kage du har lavet!!! Den blev hun sikkert glad for. Tak for pakken, som kom med posten igår! Den kan jeg sagtens bruge. Især knapperne og tuborg tegnet er et hit her!!!!

Majer said...

Uhmm... hvor er det i fin lagkage. Bliver jo helt lækkersulten af at se og læse om den :-)

Tusind tak for den dejlige præmie. Den skal helt sikkert nok blive brugt!!

Send en kommentar

Blog Widget by LinkWithin