"Blind scraplift"

Blind scraplift

Karen/Lindse har på
Dreampapers har lavet en rigtig sjov udfordring, hvor man skal scraplifte et layout ud fra en beskrivelse - UDEN at have set selve layoutet;

Det var lige hvad jeg kunne trænge til - efter at have været på campingtur i regnvejr - og oplevet det, en scrapper IKKE ønsker at opleve: At kameraet går i stykker liiiige når der er nogle rigtig gode "scrap-emner" i silende regn i Djurs Sommerland (herefter kun benævnt Djurs Regnland hjemme hos os). Det var heldigvis ikke det eneste kamera, vi havde med på ferien, men på denne tur var det, så vi har ingen billeder af vores tapre mission, bravt kæmpende igennem et antal af forlystelser, iført "uniformsblå" regnslag fra Djurs Sommerland.... - uden at skulle stå i kø en eneste gang!Udfordringen kan ses HER - og mit bidrag blev dette layout:
Nu bliver det RIGTIGT spændende at se Karens originale layout - og se, om man er kommet lidt tæt på - eller om man måske har skudt helt forbi ;)

Scrap din yndlingssang

Selv om det er sommertid, er der sørme endnu en konkurrence i disse dage:

Iben fra Multiscrap har i sin blog har udskrevet følgende konkurrence:

Scrap et enkelt eller dobbelt LO med mindst 2 vers fra din yndlingssang. Farver og stil må du selv om, men specielle teknikker og den færdige finish vil også tælle med i bedømmelsen.

Indsendelsesfristen er den 8. august - og det kunne nu være sjovt, hvis der kom rigtig mange bidrag ;) Jeg vil i hvert fald prøve, om jeg kan finde tid - og inspiration - til at lave et bidrag.


Et enkelt citat

“I like nonsense, it wakes up the brain cells"
Dr. Seuss

Se evt. flere HER.

5 Comments:

Charlotte Ravn said...

Wow super lækker fortolkning af udfordringen, det bliver så spændende at se Lindses LO og om der er nogen, som har ramt rigtigt!

lam said...

Stort tillykke, det er et super flot layout, er vild med den måde du har stemplet hjulspor på titlen .

Charlotte said...

Lækkert LO! Det ser virkelig ud som om han "ræser" ud af LOet. De der strimler af mønsterark giver sådan en fed og aktiv effekt. :)

Og ja, Ibens konkurrence er også super cool! Jeg har faktisk lavet mit bidrag, jeg skal bare lige sende det afsted!

God dag til dig.

Diana said...

Hej Gurli.

Et super flot bidrag til udfordringen, og tillykke med 1. pladsen :0)

Glæder mig til at din shop åbner, men er der mon allerede besøg for at handle nu ? mangler snart chipboard bogstaver ;-)
Hej fra Diana

MH72 said...

Jeg er bare vild med det bidrag du lavede til konkurrencen, det er bare så flot.
GISP hvor må det da være frygteligt med kameraet. Jeg ville blive SÅ gnaven hvis det skete for mig :-))))

Send en kommentar

Blog Widget by LinkWithin