Og vinderne er....

Dagens "Lykkens gudinde" er Ida, 4 år - iført krigsmaling i form af "en rød regnbue i ho'det", som hun selv så poetisk udtrykker det - og natkjole, fordi sengetiden er nær.

Kommentarerne til det sidste indlæg var printet og klippet ud - og ud af disse trak Ida så de 3 vindere - med stor omhyggelighed.Ida udtrak - med stor omhu - kommentarerne fra følgende:
.
- Iben (multiscrap)
- Annette (madsenlarsen)
- Linda Ballegaard

TILLYKKE til jer !
I har vundet et Retroflower-stempel eller et doodlehjerte-stempel - efter eget valg (begge monteret med EZ-mount). Doodlehjerte-stemplet er ca. 65x65 mm og ser ud i stil med dette her:


Skriv hvilket stempel, du gerne vil have (sammen med din postadresse), så sender jeg det til dig. Mail-adessen er: gurli.oriondesign@gmail.com

Men...
.
Ida var i rigtig godt humør, så hun synes altså ikke, at I andre, der skrev indlæg, skal snydes, bare fordi I ikke var blandt de 3 første. Hun var slet ikke til at stoppe og blev ved med at trække indlæg, til der ikke var flere tilbage.


Vi har derfor aftalt, at jeg sender "noget pynt" til jer, der havde skrevet indlæg, men som ikke var blandt de ovennævnte 3 (Sabina Bjerre, Pernille, Anne, Karen/Lindse, Lisbeth(LHN), Charlotte Ravn, Majer & Lam) - hvis I mailer jeres postadresse til den samme mailbox: gurli.oriondesign@gmail.com

Og så vil jeg gerne ønske jer en rigtig god weekend, som jo starter i morgen.
.
.
.
.
Og så forresten:

Husk at sende en venlig tanke til alle kvindesagsforkæmperne på denne Kvindernes Internationale Kampdag. Uden dem havde vi ikke haft de samme muligheder, som vi har i dag. Tænk bare på hvordan, de kæmpede for at kvinder skulle have valgret:Følgende er et lille klip fra http://www.historie-online.dk/special/8marts/ideen.htm

Ideen om en kvindedag

Kvindernes internationale kampdag så dagens lys på et møde i København.

I 1910 blev den 2. internationale socialistiske kvindekonference i København. Konferencen fandt sted i dagene 26 - 27 august, og var indkaldt af Clara Zetkin.
Det var imidlertid de danske socialdemokratiske kvinder, fx Henriette Crone og Nina Bang, der havde organiseret arrangementet, som fandt sted i Arbeidernes Forsamlingsbygning, som den gang havde adressen Jagtvej 69, på Nørrebro i København.

Kravet om stemmeret
Et af de vigtige punkter for konferencen var at diskutere, hvordan kvinder kunne opnå almindelig valgret på lige fod med mændene. Danske kvinder kunne på dette tidspunkt stemme til kommunalvalg - dette havde været en realitet siden 1908. Men valgretten til Rigsdagen manglede, og det gjorde den også i de fleste andre lande, bortset fra Finland.
Ved konferencen fremsatte Clara Zetkin et forslag om, at der skulle indstiftes en årlig kampdag, hvor "socialistiske kvinder i alle lande" skulle agitere for kvindelig valgret. Forslaget blev vedtaget med stort flertal, og det følgende år blev der agiteret for kvinders valgret på en bestemt dag.


Og ja, du læste rigtigt:

Det VAR Jagtvej nr. 69, der i sin egenskab som Ungdomshuset lige er blevet revet ned under stort postyr. Man kan nok sige, det hus har en spændende historie: Der er stof til et helt 12x12 scrapalbum af de tykke ;-D

10 Comments:

Majer said...

Weeeh... hvor stort at vinde noget, uden rigtigt at have vundet!! ;-)

Skynder mig at sende min adresse! Tusind tak for gaven, på forhånd! Det er sgu stort af dig!! :-)

Knus og god weekend!!

Majer said...

Hov!! Linket virker ikke... øv...

Gurli Laursen said...

Så er linket rettet - beklager fejlen.

Charlotte Ravn said...

Weeeeee....og mig som slet ikke skrev for, at blive udtrukket :) Jeg vil super gerne have det flotte hjerte, du har vist min adresse?

Charlotte Ravn said...

Glemte lige, at skrive at Ida er super go' til at udtrække nr. men det kan da godt gå hen og blive dyrt for hendes mor, at hun ikke sådan er til at stoppe igen :)

Anne Thormose said...

Ih, hvor lækkert. Og 1000 tak til den lille Ida, der ikke er til at stoppe. ;o)

Scrap-hilsen fra Anne

Linda said...

Også tusind tak fra mig - du må gerne bruge Ida en anden gang til at trække numrer, det er hun ret god til :-) Jeg vil glæde mig til posten kommer forbi. Og jeg siger det lige igen jeg er meget glad for min blomst !

lam said...

Ej hvor dejligt ........nu glæder jeg mig da rigtig til at tømme postkassen de næste par dage.

Tusind tak og dejligt at der endnu findes gavmilde mennesker i Danmark og du er en af dem ;O)

Pernille said...

Det er godt nok gavmildt af dig Gurli...og ikke mindst Ida... -:)
Glæder mig til at få post en af de kommende dage!!

Linda K. said...

Tillykke til jer alle!

Syge unger burde være FORBUDT når der bliver udbudt sådan en fin konkurrence! :/

Send en kommentar

Blog Widget by LinkWithin